Cases

37
ING
Straatinterviews
Hoe pakken Gen-Z’ers hun financiële uitdagingen aan en hebben zij eigenlijk tips voor elkaar? ING wil ervoor zorgen dat de ‘pechgeneratie’ financieel gezien sterker in hun schoenen komt te staan en schakelde ons in. Wij maakten voor hen deze video’s.
Jumbo
Raad de Prijs
Prijswinnend en winnend in prijs. Stuk voor stuk huismerkproducten waar Jumbo supertrots op is. Om deze producten op social media te etaleren, schakelde Jumbo onze expertise en creatieve skills in.
A.Vogel
In een open gesprek
Voor veel vrouwen die op zoek zijn naar producten die kunnen helpen om overgangsverschijnselen te verlichten is het belangrijk om te weten wat de ervaringen zijn van anderen die het product gebruiken. Het werd onze missie om een campagne te ontwikkelen waarin de ervaringen van mensen die A. Vogel Famosan al gebruiken, centraal staan. We delen daarom authentieke verhalen waarin gebruikers de ervaringsdeskundigen en ambassadeurs zijn. 
Bol
Goedmaker #18
Elise bestelde een cocktailshaker, maar de verkeerde shaker werd geleverd. Balen! Als trouwe cocktaildrinker waren dit de droogste dagen van haar leven. Gelukkig zou de Bol Goedmaker de Goedmaker niet zijn, als dit niet over de top goedgemaakt werd. En hoe kon Bol het nu beter goedmaken dan met een mocktail XXL.
Belastingdienst
Influencer campagne straatinterviews
Wat veel jongeren niet weten, is dat zij belastingaangifte kunnen doen om zo geld terug te krijgen van de Belastingdienst. Sinds 2022 voert de Belastingdienst campagne richting jongeren, met als doel: awareness en activatie. Met de campagne willen zij jongeren aansporen tot het doen van aangifte. Maar ondanks deze campagne wordt er nog te weinig aangifte gedaan. Daarom schakelde de Belastingdienst onze hulp in. We kregen de opdracht om met een socialcampagne het kennisniveau van jongeren te verhogen: weet waarom je belastingaangifte moet doen.
NS
Sokkies TikTok & Instagram video
Deze film van NS nodigt je uit om anders naar de wereld te kijken en te ontdekken dat zelfs de kleinste dingen een grootse boodschap te vertellen hebben. In dit geval: vind de klik, oftewel verbinding, met elkaar.
Meer cases laden
Archief bekijken
Status