Cases

25
Mediahuis
Aan tafel bij
Als adverteerder alle uithoeken van het land bereiken. 🎯 Klinkt lastig, maar dat is het niet. Via het centrale loket van Mediahuis Connect bereik je namelijk heel Nederland: van de grachtengordel tot de polder. Aan ons de opdracht om dat in een video duidelijk te maken.
Jumbo
Koken & Knoeien
Hoe maakt Jumbo gezond, lekker en duurzaam eten bereikbaar voor jongeren? Een doelgroep die over het algemeen geen ster in de keuken is. Het antwoord: met Koken & Knoeien.  
Bol.com
(Te)Goedmaker
Bestellingen van bol.com worden vaak netjes en op tijd bezorgd, maar het gaat ook wel eens mis. Niet gek, met duizenden pakketjes per dag. En tja, bij bol.com werken ook maar gewoon mensen. Hoewel klantenservice bij de webshop hoog in het vaandel staat, is dat nog niet duidelijk genoeg voor de Nederlandse en Belgische consument. Da’s natuurlijk niet de bedoeling. Genoeg reden voor bol.com om bij ons aan te kloppen met de vraag: hoe maken we de klant duidelijk dat we altijd voor hen klaarstaan? Hoe worden we top of mind? Ons antwoord: de bol.com Goedmaker.
Prime Video
LOL
Wat gebeurt er als je 10 comedians in één ruimte stopt? Non-stop gegrap en gegrol natuurlijk. Hi-la-risch om naar te kijken. Maar nóg leuker wordt het als niemand in de ruimte mag lachen. Precies dat is het idee in de Amazone Prime serie LOL: Last One Laughing. Wie lacht, is namelijk af. Prime heeft voor deze serie een leger van cabaretiers opgetrommeld. Tineke Schouten, Henry van Loon, Soundos el Ahmadi, Stefano Keizers en meer. Om de serie een fikse aftrap te geven, kregen wij de mooie taak om een creatieve social campagne te bedenken.
Gamma
Klusbusters
Hoe maak je duurzaamheid leuk om naar te kijken? Isolatiemateriaal, led-verlichting en tochtwering zijn nou niet de meest sexy onderwerpen, geef toe. Toch wil GAMMA zijn duurzame collectie in de schijnwerpers zetten en doe-het-zelvers inspireren om groener te klussen. Aan ons de opdracht om daar een format voor te bedenken.
MRA
MRA | Elektrisch
Vanaf 2030 zijn alle nieuw verkochte auto’s elektrisch, als het aan het kabinet ligt. Gelukkig ontdekken steeds meer mensen de voordelen van elektrisch rijden en duiken er nieuwe elektrische modellen op in de markt. Ook dalen de prijzen van elektrische auto’s. We zijn voorlopig dus goed op weg. Een van de projecten die extra vaart achter dit plan wil zetten, is MRA-Elektrisch.
Meer cases laden
Archief bekijken
Status