Cases

13
Rijkswaterstaat
Werken bij Rijkswaterstaat
Goed technisch personeel is alleen niet makkelijk te vinden en daarom laten deze vier medewerkers hun werk(dag) zien in de nieuwe wervingscampagne van Rijkswaterstaat die wij mocht bedenken en produceren. De fundering van deze campagne zijn de persoonlijke verhalen van deze vier technische medewerkers die samengevat zijn in een interactieve video.
ANWB
ANWB Vakantie
Een goede voorbereiding! Want dat is het halve werk voor een onbezorgde vakantie. Met ANWB regel je jouw vakantie van A tot Z, zodat je zonder zorgen vakantie viert. Dat is toch lekker, of niet dan? Van inspiratie voor de mooiste stedentrips en stranden van Europa tot praktische tips zoals een milieusticker, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En gebeurt er toch iets onverwachts? Dan staat de ANWB voor je klaar.
GAMMA
Tuinweken
De tuin is meer dan een groen gazon of een knusse zithoek. Het is ook de plek waar jij jouw passie achternagaat. Misschien ambieer je wel een carrière als parttime BBQ-chef, wil je een stukje Ibiza op loopafstand uit de grond stampen of wordt jouw tuin het speelveld voor de nieuwe Frenkie de Jong of Lieke Martens. Tijdens de GAMMA Tuinweken wil de bouwmarkt zichzelf presenteren als dé winkel die helpt om je passie waar te maken. Daarom gooide GAMMA de volgende opdracht over de schutting: bedenk en produceer een concept waarmee we op een opvallende manier bekendmaken dat GAMMA helpt bij het maken van je tuinontwerp.
Bol.com
Goedmaker #13 Frituur de Puntzak
Frituur de Puntzak was jarenlang een doodgewone friettent. Tótdat eigenaar Nick Hannes een neonbord bestelde dat maar niet aankwam. Een ludieke goedmaakactie uit onverwachte hoek toverde zijn zaak in één dag om tot de populairste frituur van Vlaanderen.
ANWB
Fiets Campagne
Bij de ANWB denk je aan gele hesjes en stilstaande auto’s langs de snelweg. Maar ook voor een lekke fietsband, kapotte fietsketting of gestolen fiets kun je naar de ANWB bellen. ANWB staat dus op meerdere manieren voor klaar om te helpen. En dat mag fietsend Nederland best weten! Daarom ontwikkelden we in samenwerking met Fitzroy en Wavemaker een campagne waarin ANWB’s merkessentie goed tot uiting komt: helpen. De campagne moet Nederlanders uitnodigen om de ANWB om hulp te vragen als dat nodig is.
Dura Vermeer Railinfra
It's Built By Time
In een korte film volgen we 3 werknemers uit 3 verschillende takken van Dura Vermeer. Een ontwerper, manager en monteur: alle drie écht werkzaam bij het bedrijf. Door hen te volgen, krijgen we een sneakpeek in het leven van Dura Vermeer-medewerkers. Bij hun thuis, onderweg en op de werkvloer. De kernboodschap? Om voorop te lopen, is samenwerking, discipline en ambitie nodig. 
Meer cases laden
Archief bekijken
Status