Aangenaam.

Wij zijn Yune

Scroll ↓

Diensten

Wat heb je nodig?

We hebben een achtergrond als videomakers, zijn een van de eerste en meest succesvolle social media-bureaus van Nederland en hebben de laatste jaren onze dienstverlening uitgebreid om ook internationaal onze vleugels uit te kunnen slaan. We voeren alle specialismen in-house uit en behoren tot de Eredivisie van contentmarketingland. Neem een kijkje in onze productiekeuken.

gps_fixed
Content

Als club van 45 makers zijn we in staat om elk stuk content te bedenken en produceren. Gekke vragen bestaan niet. You name it.

play_circle_outline
Video

Onze roots liggen in video. Je kent ons misschien van de bol.com Goedmakers, de tv-commercials van ANWB of Jumbo’s Bram vs. Stefan.

share
Social

TikTok maakt ons wakker, Facebook luncht met ons mee, Instagram schuift ‘s avonds aan tafel en YouTube brengt ons naar bed. We ademen social, dag in dag uit.

Proces

Wat kun je verwachten?

Kiezen voor YUNE is kiezen voor een team dat verder kijkt dan content alleen. We streven ernaar om merken te doorgronden, vooruit te helpen én menselijker te maken. Ons heilige recept bestaat uit de volgende ingrediënten: gedragswetenschap, creativiteit, productionele slagkracht en in-house mediakennis.

grass
Strategie

Waar komt de doelgroep haar bed voor uit? En onder welke paraplu beweegt jouw merk zich? Geen merk en geen doelgroep is hetzelfde. Daarom stellen we een contentstrategie of gedragswetenschappelijke analyse op die als gegoten voelt.

construction
Creatie

Niks geen losse flodders. Onze creativiteit is gestoeld op de wetenschap. We bedenken content die uitgaat van impact, zodat jij het maximale rendement krijgt op jouw investering.

share
Distributie

Als onderdeel van Mediabrands en de internationale Mediabrands Content Studio krijg je toegang tot de nieuwste kennis op het gebied van contentdistributie. Drie vliegen in één klap. Da’s mooi meegenomen.