Oktober 2022
Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com
Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14 Goedmaker #14
DE CASE

Mocht er iets misgaan met je bestelling, dan komt bol.com direct in actie. Want fouten zijn niet altijd te voorkomen, maar wel (bijna) altijd goed te maken. Deze keer maakte bol.com het goed met Lieselotte. Ze bestelde een speaker voor op een festival, alleen bleef de batterij leeg. Daar heb je als festivalganger natuurlijk niks aan. Gelukkig zou de bol.com Goedmaker de bol.com Goedmaker niet zijn, als deze fout niet goedgemaakt werd. Lieselotte kreeg niet alleen een nieuwe speaker, maar een compleet festival.

LOW BATTERY FESTIVAL

Om het weer goed te maken met Lieselotte, vroegen we radio DJ Frank van der Lende en de Nederlandstalige hiphopgroep De Likt om hun steentje bij te dragen aan het door ons bedachte LOW BATTERY Festival voor Lieselotte. Zij antwoordden natuurlijk direct met: “Ja dat bedoel ik!” En wij gingen aan de slag: we bouwden een volledig festivalterrein inclusief campingplaatsen, een bar, DJ booth, een main stage én een secret stage. Wij bedachten het concept en voerde de productie uit. Of dat geslaagd is, mag jij bepalen:

OVER DE BOL.COM GOEDMAKER

Bol.com verwerkt iedere dag duizenden pakketjes. Met zulke grote aantallen is het niet gek dat er weleens iets misgaat. Om te laten zien dat bol.com het altijd weer goedmaakt, is de bol.com Goedmaker in het leven geroepen. Inmiddels hebben wij al veertien mooie afleveringen mogen maken. Neem bijvoorbeeld De Luchtbachelor of Frituur de Puntzak, allemaal must-sees! Van deze veertiende editie laadde onze batterij ook weer op. En Lieselotte? Die is nog steeds aan het rechargen van haar eigen festival.

Volgende case
KNGF - Een hulphond is welkom