Juni 2020
T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile T-Mobile
Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business Back in Business
De opdracht

T-Mobile ondernemen is er voor de ondernemers. Het zijn moeilijke tijden voor de ondernemer. MKB’ers zijn druk het hoofd boven water te houden. Vanaf juni gaan ze naar verwachting weer aan hun business werken. Geen budget voor advertenties. T-Mobile steunt ondernemers, die al klant zijn, met een reclamecampagne waarmee ze laten zien dat ze weer back in business zijn.

We maken een kick-off video waarin we een ondernemer die het heel erg moeilijk heeft gehad gaan verrassen met een grote reclamecampagne. In de hoofdrol Steven, eigenaar van restaurant Alba. Nadat hij zijn kantoorbaan had opgezegd en zijn eigen restaurant opende, moest hij na 2 maanden alweer zijn deuren sluiten vanwege de coronacrisis. T-Mobile Ondernemen laat iedereen weten dat hij vanaf 1 juni weer back in business is.

We maken een rondje door de stad waar Steven zijn onderneming ineens op allemaal indrukwekkende plekken ziet geadverteerd. We roepen andere ondernemers op ook kans te maken om namens T-Mobile een reclamecampagne te winnen om iedereen te laten weten dat ook zij back in business zijn.

Volgende case
Nescafé Dolce Gusto - Koffiebreak