Januari 2023
Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video Prime Video
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
Last One Laughing Nederland

Wat gebeurt er als je 10 comedians in één ruimte stopt? Non-stop gegrap en gegrol natuurlijk. Hi-la-risch om naar te kijken. Maar nóg leuker wordt het als niemand in de ruimte mag lachen. Precies dat is het idee in de Prime Video serie LOL: Last One Laughing Nederland. Wie lacht, is namelijk af. Prime Video heeft voor deze serie een leger van cabaretiers opgetrommeld. Tineke Schouten, Henry van Loon, Soundos el Ahmadi, Stefano Keizers en meer. Om de serie een fikse aftrap te geven, kregen wij de mooie taak om een creatieve social campagne te bedenken.

Try Not To Laugh

We bedachten een reeks Instagram-video’s waarbij influencers & cabaretiers met elkaar de strijd aangaan om elkaar aan het lachen te maken. In een Try Not To Laugh-challenge lezen zij geschreven grappen aan elkaar voor. Wanneer de een lacht om de grap van een ander, of wanneer iemand al maar een beetje grijnst, kost dat diegene één letter oftewel leven. Bij een volle L-O-L ben je af. Game over!

Make Me Laugh And Win...

Om nog meer buzz te creëren, bedachten we een tweede concept: ‘Maak mij aan het lachen en win…’. We stuurden cabaretier Stefano Keizers op pad naar de première avond, gewapend met een microfoon, cameraman en bord. Op de avond spreekt hij verschillende mensen aan: comedians, influencers, maar ook bezoekers. Diegene die Stefano kan laten lachen, wint een random cadeau van Stefano. Is geen makkie, kunnen we je vertellen. Tenzij je Ruben van der Meer, Roué Verveer of Alex Ploeg heet natuurlijk.

 

Met minimaal 250k weergaven heeft deze serie in ieder geval een hoop lachers erbij gekregen.

Volgende case
NS - TikTok Launch