April 2020
Mora Mora Mora Mora Mora Mora Mora Mora Mora Mora Mora Mora Mora Mora Mora Mora Mora Mora Mora Mora
Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel Vega frikandel
De opdracht

Begin 2019 heeft Mora een vegetarische range aan producten geïntroduceerd. Hoog tijd om de vegetarische variant van de iconische frikandel te presenteren aan Nederland. Aan Yune de vraag om een social-doorvertaling van de ATL-campagne te maken. Doel van de social-campagne was het creëren van awareness op zowel Facebook als Instagram. De boodschap van de campagne; onze nieuwe frikandel is wel héél speciaal!

De vega frikandel is zó speciaal dat deze tot zijn intrede in supermarkten en snackbars nog even goed beveiligd moet worden. Met een speciale en spannende campagne hebben we de vega frikandel geïntroduceerd. We ontwikkelden twee introductie posts, een Instagram game waarbij men frikandel te pakken moest zien te krijgen en een winactie die zowel op Facebook als Instagram werd ingezet.

Volgende case
YUNE - Voor elkaar en iedereen