Maart 2020
YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE YUNE
Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen Voor elkaar en iedereen
De opdracht

Om miljoenen Nederlanders een hart onder de riem te steken presenteert YUNE in samenwerking met spoken word-artist Justin Samgar de video ‘Voor Elkaar En Iedereen’. De video is een poëtische oproep om tijdens de strijd tegen COVID-19 er extra voor elkaar te zijn.

Het Nederlandse straatbeeld is een internationaal uithangbord. Volle straten, rumoerige terrassen, lachende mensen, muzikanten die de straten vullen, een mengelmoes aan culturen die de straten kleuren. We zijn een land waarin mensen elkaar zoeken en vinden, binnen én buiten.

Hoe anders is dat nu. Gladde grachten, stille straten en lege theaters. We schuilen voor onzichtbare gevaren die moeilijk zijn te verklaren.

De video Voor Elkaar En Iedereen motiveert mensen om via social media naar buiten te treden. Om angsten, gevoelens en woorden van liefde en betrokkenheid met elkaar te delen. En er voor elkaar te zijn. Voor elkaar en iedereen.

Volgende case
Rituals - Productvideo's 2019