Oktober 2018
productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's productvideo's
LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO LEGO
De Opdracht

LEGO vroeg Yune om een reeks productvideo’s te bedenken om verschillende producten van LEGO op een leuke manier aan klanten te presenteren op websites zoals bol.com.

We hebben gekozen voor studio video’s met een fris en levendig karakter. We willen dat deze productvideo’s prikkelen en willen zo de klanten van LEGO een kijkje in de wereld van LEGO geven. We richten de studio op passende wijze in, met veel LEGO producten en een kleurige achtergrond. De presentator staat achter een tafel waarop het product staat waarover hij praat. De presentator beschikt daarnaast over de LEGO zoomcam. Een kleine vingercamera die de presentator zelf kan bedienen om de kijker leuke details te laten zien die je, alleen van dichtbij, het beste kunt ervaren. Op deze manier krijgen we dynamische video’s die lekker wegkijken.

Volgende case
ANWB - Veilig Wonen