Juni 2019
Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo
Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ Alles voor de BBQ
De opdracht

Jumbo gaf hun BBQ-campagne ‘Alles voor de Barbecue’ een nieuwe invulling op hun website. Dat vroeg om nieuwe, frisse BBQ-content. Daarom vroeg Jumbo Yune om van hun tien meest gestelde BBQ-vragen how-to video’s te maken. Handig én effectief!

 

Wie weten nu beter hoe je moet barbecueën dan échte BBQ-experts? Daarom schakelden wij het BBQ-duo Sjors en Barry van Black & Blue in. Samen met hen maakten we tien handige how-to video’s. Hoe steek je de BBQ aan of hoe maak je pulled pork? Sjors en Barry geven antwoord.

 

Op Facebook plaatsten we korte teasers die triggerden om de hele video op de BBQ-pagina van Jumbo te bekijken. Maar niet alleen op Facebook en de website zijn de video’s te bekijken. Ook het YouTube-kanaal van Jumbo bevat nu deze smakelijke BBQ-content waarvan gesmuld wordt.

Volgende case
Dan ben je meer waard - Schoevers