Januari 2024
Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster Hitster
De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter De perfecte partystarter
De opdracht

Van de Jumbo Group (Global) kregen wij de mooie opdracht om een commercial te maken die uitlegt hoe leuk het gezelschapsspel Hitster is en hoe makkelijk het spel te spelen is. Het doel: het wereldwijd presenteren van het spel, voor de global retailmarkt en uiteindelijk dus de voor de eindgebruiker, de consument. Na het zien van de video moet duidelijk zijn dat Hitster hét perfecte partyspel is voor een avond lachen, zingen, dansen en het delen van herinneringen.

Onze aanpak

De grootste uitdaging zat ‘m bij deze opdracht in het feit dat het een commercial moest worden die wereldwijd representatief is. Daarom stelden we een diverse cast samen, een die representatief is voor onder andere Duitsland, Spanje, Frankrijk, UK en Nederland. Het concept: we showen hoe Hitster dient als partystarter. Als kijker heb je het gevoel dat je aan tafel zit bij een groep vrienden. We zien de diverse emoties van iedereen, want dat is wat Hitster met je doet: hoor je een bekend nummer, dan roept dat emoties en herinneringen op. We stelden de mensen en de muziek centraal, de twee belangrijkste factoren voor dit spel. In de muziek van deze commercial horen we dan ook de diverse muziekgenres in één nummer gemixt voorbij komen en zien we de daarbij behorende emoties van de spelers. Om de energie die bij Hitster hoort vast te leggen, zorgden we ervoor dat de camera constant in beweging is, of het nu via een dolly, een zoom of handheld-shots was. Zo schetsten we een realistische weergave van hoe het is om dit spel met je vrienden te spelen. Hiernaast laten we in de video duidelijk zien hoe het spel gespeeld moet worden. In minder dan 20 seconden snap je het spel en wil je het spelen.

Het resultaat

Een online commercial met een energieke, gezellige en dynamische uitstraling die wereldwijd op social media en verkoopwebsites als Bol gedistribueerd is. Hieronder zie het resultaat van deze swingende commercial. Wees gewaarschuwd: het is moeilijk om stil te blijven zitten wanneer je deze video van Hitster ziet.

Volgende case
Jumbo Group - Hitster Party & Co Shock You