Maart 2018
Funda Funda Funda Funda Funda Funda Funda Funda Funda Funda Funda Funda Funda Funda Funda Funda Funda Funda Funda Funda
Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in? Hoe is het om te wonen in?
De opdracht

Funda heeft de ambitie om de consument antwoorden op vragen te geven rondom de gehele wooncyclus. Daarvoor werd het Funda Thuis-platform gelanceerd. Aan Yune de vraag om content te produceren die past bij het nieuwe platform.

 

Yune bedacht een video reeks getiteld ‘Hoe is het om te wonen in’. In verschillende video’s nemen we een kijkje in het leven van mensen die op een bijzondere manier wonen, zoals in een molen, een watertoren of juist een tiny house. De kijker krijgt in 1,5 minuut te zien hoe de bewoners koken, slapen en leven. Deze videoreeks is een voorbeeld van ‘duurzame informatieve content’. Dat wil zeggen, content die voor een grote groep interessant is en relevant kan zijn.

Volgende case
ECR - Op eigen wijze ouder worden