Maart 2024
Bol Bol Bol Bol Bol Bol Bol Bol Bol Bol Bol Bol Bol Bol Bol Bol Bol Bol Bol Bol
Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18 Goedmaker #18
ELISE ZET WERELDRECORD MET MOCKTAIL XXL

De laatste Goedmaker is Goedmaker #18. Eén waarin Bol weer extreem uitpakte met een over de top verrassing voor een klant waarbij er iets misging met de bestelling. Wie deze klant was? Elise de Kroon. Een ware cocktailfan in hart en lever. Elise bestelde een cocktailshaker, maar de verkeerde shaker werd geleverd. Balen! Ze bestelde de cocktailshaker opnieuw; deze keer de juiste shaker, maar de dop zat muurvast. Als trouwe cocktaildrinker waren dit de droogste dagen van haar leven. Gelukkig zou de Bol Goedmaker de Goedmaker niet zijn, als dit niet over de top goedgemaakt werd. En hoe kon Bol het nu beter goedmaken dan met een mocktail XXL.

BLUE MONDAY

Barman Victor Abeln, bekend van First Dates, verraste Elise met een kans die zij niet aan zich voorbij kon laten gaan: een nieuw wereldrecord vestigen met de grootste mocktail ooit. Daar hoefde Elise natuurlijk geen seconde over na te denken, want ze had inmiddels nóg meer dorst gekregen. Waarom een mocktail en niet een cocktail horen we je denken. Nou, deze Bol Goedmaker werd gelanceerd in januari, oftewel Dry January. Op maandag 15 januari, Blue Monday, om precies te zijn. Het concept was dan ook duidelijk: Elise mag een gigantische blauwe mocktail maken. En niet zomaar een, maar een die in het Guinness Book of Records gaat.  

LAATSTE GOEDMAKER

Met behulp van een paar vrienden, familieleden en een aantal vakmensen maakte Elise de belofte waar: ze zette een wereldrecord. Een officiële, gecontroleerd en goedgekeurd door de experts van het Guinness Book of Records. Dat pakt niemand haar meer af. Deze Goedmaker is tegelijkertijd een emotionele, want na achttien mooie edities is dit de allerlaatste. Maar niet getreurd, want stay Yuned voor nog meer spraakmakende Bol content. Benieuwd naar een gouwe ouwe Goedmaker? Van deze uit 2020 spring je een gat in de lucht.   

Volgende case
Belastingdienst - Influencer campagne straatinterviews