September 2022
ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB
Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering
Goed verzekerd verhuizen

Als je gaat verhuizen, kan er weleens iets kapot gaan. Daarom is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Met de ANWB Inboedel- en Opstalverzekering zijn je huis en spullen goed verzekerd. En kun je rekenen op snelle hulp bij schade.

ANWB vroeg Fitzroy en Yune om een commercial te ontwikkelen die de woonverzekering onder de aandacht brengt. De vraag was tevens om een koppeling te maken met een verhuizing.

Uitwerking

In de commercial zien we een man met een flinke hamer op de muur slaan. Na een paar slagen ontstaat er een gat in de muur. Door het gat zien we zijn buurvrouw verbaasd kijken. De verbazing verandert in blijdschap. Wat blijkt, buurman en buurvrouw gaan samenwonen. En zelfs tijdens het verhuizen zijn ze verzekerd van de beste hulp. Schade of geen schade.

Naast de TVC en social video’s ontwikkelde Yune ook de diverse campagnebeelden voor de campagne van ANWB.

Volgende case
Slim in crypto (SIC) - Ministerie van Financiën