Mei 2020
ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB
Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen Verdiepende verhalen
De opdracht

Het zijn uitzonderlijke tijden. We blijven zoveel mogelijk thuis en als we wel een frisse neus gaan halen dan blijven we 1,5 meter uit elkaar. Dat is wat we nu met zijn allen doen om te zorgen dat we het coronavirus onder controle krijgen. En de ANWB? Die is er voor je en zoals altijd, crisis of geen crisis, gaan wij voor goed voor mekaar. Waar een beetje afstand goed is om het virus in te dammen doen wij er alles aan om toch dichtbij te blijven, om jouw vragen te beantwoorden en om jou en heel Nederland te helpen waar we kunnen. En vraagt de situatie om een stap extra? Dan zetten we die, als vanzelfsprekend. Aan Yune de vraag hoe zij deze boodschap kunnen delen met al haar leden.

Met een reeks verhalen willen we laten zien wat de toegevoegde waarde van de ANWB is in deze crisistijd. Authentieke journalistieke verhalen van de ANWB aan het werk in deze coronatijd. Een kijkje in de keuken, hoe helpt de ANWB, hoe zetten zij hun expertise in waar dat nodig is, wat is er anders dan normaal? De mens staat centraal. Waar het om hun mensen gaat straalt de warmte van de medewerkers af op de hele organisatie: we zijn geen helden, maar wel verdomd goed in en betrokken bij ons werk. En vraagt de situatie om een stap extra? Dan zetten we die, als vanzelfsprekend.

Volgende case
ANWB - Met een fiets heb je het goed voor mekaar