Mei 2020
ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB
Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar Met een fiets heb je het goed voor mekaar
De opdracht

ANWB geeft Yune de opdracht hen op een opvallende manier aanwezig te laten zijn in deze gekke tijd. Een bijzondere tijd die veel onrust en hard nieuws met zich meebrengt. Door middel van deze richting en vooral vorm willen we mooi voor de dag komen en niet te zakelijk. Men wil, nu ze veel online zijn graag iets moois zien.

Ditmaal kiezen wij voor animaties om de drie verhaallijnen te kunnen vertellen. Alle animaties in dezelfde stijl, waarbij elke animatie een ander product onder de aandacht brengt:

E-bike vergelijker
Wegenwacht voor de Fiets
Blijven rijden Fietsverzekering

Eén ding is duidelijk na het zien van deze campagne: alles voor de fiets vind je bij de ANWB.

Volgende case
ABN MeesPierson - Coffee Talks