Oktober 2020
ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB
Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver Smart Driver
De opdracht

De Wegenwacht staat voor je klaar als je pech hebt met je auto. In deze tijd zijn ze meegegroeid met alle ontwikkelingen. En nu zijn deze ontwikkelingen zelfs zo ver dat de Wegenwacht mee kan kijken en je kan helpen vóórdat je pech hebt. Het is eigenlijk alsof je continue iemand van de Wegenwacht bij je hebt.

Zodoende ontwikkelde ANWB de Smart Driver. Daarmee krijg jij een seintje als je auto aandacht nodig heeft. Nog voordat de lampjes op je dashboard gaan branden. Slim hè? Aan Yune de opdracht om dit product op een opvallende manier onder de aandacht te brengen aan de consument.

Door middel van een online campagne introduceren wij onze mini-Wegenwacht alias Smart D. Hij is de personificatie van de Smart Driver en laat de kijker zien welke functies de ANWB Smart Driver bezit. De commercial is zowel online als op tv weggezet.

Volgende case
NL-alert - Testimonials