December 2019
ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB
Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial Kerstcommercial
De opdracht

Met Kerst ben je het liefste samen. Dat pech roet in het kerstmaal kan gooien, weten ze bij de ANWB maar al te goed. Gelukkig staat de Wegenwacht altijd klaar om te helpen. 365 dagen per jaar, dus ook tijdens de feestdagen.

De ANWB maakt met deze reclame een statement, door te laten zien dat het met Kerst niet draait om wát je in huis hebt, maar wie je in huis hebt.

Hoewel de kijker op verschillende momenten op het verkeerde been wordt gezet, brengen we met deze kerstcommercial vooral een realistisch verhaal. We blijven dicht bij de concrete hulp die de Wegenwacht biedt. We kijken echter voorbij het pechmoment en focussen op wat belangrijk is: samen zijn.

In samenwerking met componist Jorrit Kleijnen van het muzikale duo Haevn schreef de Oostenrijkse zangeres Oska het gelijknamige nummer voor Come Home. De volledige single wordt uitgebracht via alle bekende streamingdiensten zoals Spotify, Deezer en Apple Music.

Volgende case
Omron - Pain reliever