April 2020
ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB
Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar Goed voor Mekaar
De opdracht

Nederland staat op zijn kop door de strijd tegen COVID-19. Ook ANWB wil iedereen een hart onder de riem steken en laten weten altijd voor ze klaar te staan. Aan Yune de taak om daar een passende video bij te maken.

Iedereen draagt zijn steentje bij: de één werkt keihard op de IC, de ander blijft zoveel mogelijk binnen. In deze tijd van onzekerheid is het belangrijk om #goedvoormekaar te zijn. En dat wordt massaal door Nederlanders gedaan. Ook dat is iets om vol te houden, volgens ANWB.

Razendsnel staken Yuners de koppen bijeen met als resultaat het concept Ook al houden we afstand, we blijven dichtbij. Het concept werd (met gepaste afstand) opgenomen en online gelanceerd. Samen komen we door deze strijd heen en de ANWB is altijd dichtbij. Voor Nederland, voor hun leden en daarmee voor iedereen.

Volgende case
Mora - Vega frikandel