Januari 2017
ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO ABN AMRO
WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET WALLET
De opdracht

Een video maken die duidelijk het gemak van betalen met je smartphone laat zien: maak van je smartphone je portemonnee met de ABN AMRO Wallet. 

 

In een fotorealistische wereld volgen we een jongen door zijn dag. Met zijn telefoon in de hand en constant in beweging, komen we verschillende situaties tegen waar het voordeel van betalen met een smartphone duidelijk naar voren komt. Al lopend wordt er makkelijk en snel betaalt voor een flesje water en een bos bloemen.

 

Op een leuke manier het gemak van betalen met een smartphone laten zien in een video. De stappen van contactloos betalen met een smartphone moeten goed in beeld komen. Scherm aan, mobiel tegen de betaalautomaat houden en klaar!

Volgende case
Zilveren Kruis - Beter naar de dokter