Maart 2021
Brandend video
Videoproductie
Omron Omron Omron Omron Omron Omron Omron Omron Omron Omron Omron Omron Omron Omron Omron Omron Omron Omron Omron Omron
WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan WheezeScan
De opdracht

Wanneer een kind moeite heeft met ademhalen, kom je daar als ouder niet altijd achter. De Omron WheezeScan is in dat geval een oplossing. De draagbare detector spoort piepende ademhaling bij kinderen met astmasymptomen op. Aan Yune de opdracht om in één minuut tijd te weergeven hoe de detector kan helpen bij de jongste groep: kleine baby’s.

We zien een jonge moeder en haar baby door een ruimte met vijftig bewegende glazen bewegen. De bollen staan symbool voor de microdruppels die baby’s bij het gebruik van een Omron-vernevelaar inademen. De moeder richt zich tot drie verschillende druppels: in de eerste en tweede zien we baby’s met ademhalingsproblemen. De derde? Die geeft een kijkje in de oplossing: de Omron-WheezeScan.

Moederschap, ademhaling en rust: deze sleutelwoorden voeren in de video de boventoon. Een opdracht waar we trots op (mogen) zijn!

Volgende case
Rijkswaterstaat - Checkjeplek.nl