Mei 2017
Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo Lotto Jumbo
Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte Steven Kruijswijk op eenzame hoogte
De opdracht

Met Steven Kruijswijk heeft Team LottoNL-Jumbo een kanshebber voor de eindzege in de Giro d’Italia. Vorig jaar reed hij al vijf dagen in de roze leiderstrui en het is dan ook niet voor niets dat de bookmakers hem op de derde plek zetten. Yune volgde Kruijswijk en zijn ploegmaats tijdens hun voorbereiding op de koers.

Wielerfans weten: de drie Grote Rondes is afzien. Minder bekend is hoe de wielrenploegen zich optimaal voorbereiden op de wedstrijd. Team LottoNL-Jumbo ging op hoogtestage in Tenerife. Yune laat zien hoe dat eraan toegaat.

Een promotievideo van Team LottoNL-Jumbo, gepubliceerd op YouTube en verspreid op de social kanalen van de wielerploeg en die van de Giro d’Italia.

Volgende case
Lotto - On tour