Augustus 2019
Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo
Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo Felicitatievideo
De opdracht

Jumbo vroeg Yune om een aantal video’s te maken die inhaken op het verjaardagsmoment van de klant waarin de Jumbo-sporters een rol spelen. De primaire doelstelling was om de e-commerce/online omzet te stimuleren door traffic te genereren naar Jumbo.com en zo nieuwe klanten te trekken. De secundaire doelstelling was om bestaande klanten online hun verjaardagsboodschappen te laten maken.

We besloten gepersonaliseerde verjaardagvideo’s te maken. In de video maken schaatsers Kjeld Nuis en Sven Kramer zich klaar om de boodschappen van Jumbo te bezorgen. Ze zien dat de volgende bezorging wel heel dicht in de buurt is. En, hij of zij is ook nog eens jarig! De kijker wordt persoonlijk aangesproken in de vorm van tekst of stem. Vervolgens racen de schaatsers naar het adres toe en leveren zij de boodschappen met een felicitatie af.

De jarige krijgt een week voor zijn of haar verjaardag de video te zien. De video’s staan live maar zijn niet online te vinden. De doelgroep wordt dan ook heel specifiek getarget. De campagne loopt voor zeven maanden. Dus wie weet zie jij hem ook wel voorbijkomen met je verjaardag?

Volgende case
SPA - Kleur je routine