April 2021
Brandend video
Campagne
Social contents en format
Videoproductie
Work
ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING
Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces Hypotheekproces
De opdracht

Je eerste hypotheek regelen. Daar kun je als starter wel wat hulp bij gebruiken, weet ook ING. Laten we eerlijk zijn: heel sexy is het onderwerp niet. Hoe leg je alles rondom het regelen van een hypotheek op een leuke en begrijpelijke manier uit, zónder te verzuipen in kurkdroge materie? Aan ons de taak om dat voor elkaar te krijgen.

In de vijfdelige YouTube-serie ‘Dit wil je weten over hypotheken’ zien we een stel dat met horten en storten op zoek is naar een eerste koophuis en hypotheek. Gelukkig is ING-expert Erik er om het stel wegwijs te maken. In elke aflevering staat een onderdeel van het hypotheekproces centraal, bijvoorbeeld hypotheekvormen of het voorlopig koopcontract. Het vlotte script loodst je zonder moeite door cryptisch bankenjargon.

Regisseur Neal wist administratieve rompslomp in een luchtig en herkenbaar jasje te gieten. Hier hyposteek je nog wat van op!

Volgende case
Rituals - The Meaning of Giving