Mei 2022
content
passie
tuin
GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA GAMMA
Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken Tuinweken
Tuin vol passie

De tuin is meer dan een groen gazon of een knusse zithoek. Het is ook de plek waar jij jouw passie achternagaat. Misschien ambieer je wel een carrière als parttime BBQ-chef, wil je een stukje Ibiza op loopafstand uit de grond stampen of wordt jouw tuin het speelveld voor de nieuwe Frenkie de Jong of Lieke Martens. Tijdens de GAMMA Tuinweken wil de bouwmarkt zichzelf presenteren als dé winkel die helpt om je passie waar te maken. Daarom gooide GAMMA de volgende opdracht over de schutting: bedenk en produceer een concept waarmee we op een opvallende manier bekendmaken dat GAMMA helpt bij het maken van je tuinontwerp.

Aan de tekentafel

Een tuin ontwerpen voelt als een hele klus, maar het begint bij een schets. Hoe die eruitziet, doet er niet toe. Geen passie is hetzelfde, dus geen schets is hetzelfde. Daarom bedachten we het concept ‘Nederland Schetst’, waarbij zes mensen hun tuinwensen op papier zetten en vertellen welke passie erachter schuilt. We spelen hierbij niet in op het praktische aspect van een tuin, maar op het emotionele. Zien? Bekijk de video hieronder:

Volgende case
Green Cola - Nothing but the good