Oktober 2018
Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora Flora van Mora
Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini Tostini
De opdracht

Flora van Mora, sinds 2013 hét online gezicht van het Nederlandse snackmerk, heeft zich op de muziekbusiness gestort. Haar eerste hit ‘Tostini’ is nu exclusief te beluisteren op Instagram.

Met je homie op de bank
In de videoclip zingt Flora over haar nieuwe favoriete snack, de Tostini. De openingszin zet meteen de toon voor de rest van het nummer: overduidelijk geïnspireerd door moderne hiphop en de huidige jongerencultuur.

Snackliefhebber
Flora doet dus wat ze zelf wilt – en zet haar vrijheid creatief in. Kort hiervoor lanceerde ze ook al haar eigen kanaal op Instagram: @floralovesmora. Hier deelt deze pittige tante haar eigen content. We zien haar poserend met, op, onder en zelfs in verschillende Mora-snacks. Begeleidende teksten zijn scherp en grappig en zoeken af en toe het randje op. De videoclip van ‘Tostini’ sluit hier naadloos bij aan.

Volgende case
Kerstgroet - Talpa