November 2017
Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier Brouwers Bier
Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar Plafondbar
De opdracht

Brouwers is een ‘binnen biertje’, maar studentenkamers zijn klein. Wil je met een paar mensen een biertje doen, dan wordt het al gauw knap. Yune bedacht daarom de Brouwers Plafondbar, een bar die – jawel – in een plafond wordt gebouwd. Als verrassing!

 

De bar is geïnstalleerd in de woonkamer van drie studenten. Als zij de kamer inlopen, zien ze dat er iets is veranderd. Wat precies, dat is niet direct duidelijk. Als een van hen op een grote rode knop drukt, worden de twee anderen met een vermomde heftafel naar de plafondbar getild. Check vooral de video hiernaast.

 

Brouwers Bier heeft op social 3.000 followers en de campagne loopt twee weken. We zijn daarom extra trots dat de doelstellingen binnen een week zijn gehaald. Wat de bijbehorende cijfers zijn? Een organisch bereik van 111.280 en nog eens 891.261 aan betaalde views! Met een kijkpercentage van 36% is de campagne dus geslaagd.

Volgende case
BMW - Gamechangers