Juli 2019
Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com Bol.com
Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga Goedmaker Jenga
De opdracht

Bol.com verwerkt iedere dag duizenden pakketjes. Met zulke aantallen is het niet gek dat er weleens iets misgaat. De klantenservice probeert dit kleine percentage klanten zo goed mogelijk te helpen. Bol.com vroeg Yune om een social campagne te bedenken om het hoge serviceniveau te benadrukken en te laten zien dat bol.com zeker niet te beroerd is om een stapje verder te gaan.

 

Daarom bedachten wij de bol.com Goedmaker: een loterij waarbij jouw verkeerde of te late levering meedoet in een speciale loterij. Kiezen we jou uit? Dan krijg jij een flinke upgrade van de bestelling.

De loterij waar je eigenlijk niet aan mee wil doen, maar die je wel wil winnen.

In de derde bol.com goedmaker zetten we het recht met Nils. Hij had samen met zijn vrienden Jenga besteld, maar zijn bestelling kwam niet op tijd aan. Daarom kreeg hij XXL Jenga.

Volgende case
Aquarius - Fuckup Nights