Juli 2017
Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit Basic-Fit
Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit Zomerfit
De opdracht

Activeer de bestaande leden van Basic-Fit en potentiele nieuwe leden met een uniek sportprogramma om voor de zomer een strandlijf te krijgen.

 

Creëer een fun en zomers programma waarmee deelnemers 8 weken aan de slag gaan op de sportscholen en thuis.

 

We hebben een Zomerfit-programma samengesteld met 25 oefeningen met twee varianten: een programma voor vrouwen en voor mannen. Van alle oefeningen hebben we geanimeerde video-instructies gemaakt en deze geplaatst op een platform. Via mail werden deelnemers op de hoogte gebracht van hun weekprogramma met daarbij ook interessante lifestyle- en voedingstips. Ook een instructiekaart met foto’s van alle oefeningen kon worden gedownload en werd op de sportscholen uitgedeeld.

 

Aan het Zomerfit-programma deden 23.442 deelnemers mee. 15% hiervan waren (nog) niet-leden. Die konden benaderd worden met een aanbieding om lid te worden.

Volgende case
Stabilo - Blog