Oktober 2021
Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe Babboe
Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's Product- en instructievideo's
De opdracht

Their challenge

Een feestje op wielen. Dat is de Babboe bakfiets voor veel ouders in Nederland. Maar de ene gezinssituatie is de andere niet. Babboe heeft zijn bakfietsrepertoire daarom behoorlijk uitgebreid. Aan ons de opdracht om hun bestaande product- en instructievideo’s een upgrade te geven. Tijd voor een digitale stoffer en blik-sessie.

Our Challenge 

De oude product- en instructievideo’s gaven uitleg over elk type fiets. Hoe zitten de fietsen in elkaar? Hoe werken ze? En wat zijn de kneepjes van elk model? Niet bepaald onderwerpen met een hoog level of sexyness. We stonden dus voor een uitdaging: hoe maken we de functionele productvideo’s bingewatch-waardig? Dat was trouwens niet de enige uitdaging. De video’s geproduceerd moesten namelijk ook worden geproduceerd voor zowel de Nederlandse, Duitse, Engelse als Franse markt. Verdammt noch mal!

Upgrade

Babboe wil potentiële klanten warm maken voor verschillende modellen en features. Die missie is wat ons betreft geslaagd! We hebben 13 technische video’s omgetoverd tot snappy content met een gezonde portie woordgrappen. Bekijk ‘t maar.

Volgende case
Bol.com Goedmaker - De Luchtbedchelor