April 2022
ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB
Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne Fiets Campagne
Altijd en overal hulp

Bij de ANWB denk je aan gele hesjes en stilstaande auto’s langs de snelweg. Maar ook voor een lekke fietsband, kapotte fietsketting of gestolen fiets kun je naar de ANWB bellen. ANWB staat dus op meerdere manieren voor klaar om te helpen. En dat mag fietsend Nederland best weten! Daarom ontwikkelden we in samenwerking met Fitzroy en Wavemaker een campagne waarin ANWB’s merkessentie goed tot uiting komt: helpen. De campagne moet Nederlanders uitnodigen om de ANWB om hulp te vragen als dat nodig is.

Fietsplezier

Groot onderdeel van de campagne is de TVC, waarin het plezier van fietsen centraal staat. Want fietsen is meer dan trappend van A naar B komen. Je wind in de haren, voeten op de pedalen, het geluid van de ketting, de grote glimlach van je vrienden op de fiets naast je. De vrijheid en het avontuur van fietsen komt in de TVC goed naar voren. We horen in de video stemmen van echte ANWB-medewerkers en volgen een dialoog tussen een ANWB-lid en een medewerker. Nieuwsgierig? Snappen we! Bekijk de TVC hieronder:

Volgende case
Dura Vermeer Railinfra - It's Built By Time