Juli 2020
ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB
Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan Kinderfietsenplan
De opdracht

Voor 1 op de 9 kinderen is het hebben van een fiets niet vanzelfsprekend, terwijl uit onderzoek blijkt dat een derde van de Nederlandse huishoudens een fiets ongebruikt in de schuur heeft staan. Het ANWB Kinderfietsenplan zamelt fietsen in, knapt ze op en doneert ze via partners aan kinderen die er geen tot hun beschikking hebben. De vraag aan Yune om content te maken waarmee we mensen oproepen om hun ongebruikte fietsen te doneren.

Om zoveel mogelijk kinderen op de fiets naar school te laten gaan na de zomervakantie ontwikkelden wij een campagne waarvoor wij tientallen Nederlandse schuren, garages en tuinhuisjes in achtertuinen en op opritten hebben verzameld. Ook een fiets over? Doneer ‘m hier!

Volgende case
Jumbo - Onze toppers