Maart 2018
ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB
Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen
De opdracht

Of je nu op de fiets of met de auto bent: de ANWB gaat met je mee. In een nieuwe campagne wil het bedrijf laten zien dat zij iedereen onbezorgd en met plezier de weg op laten gaan. Daarom vroeg ANWB aan Yune om een TV- en radiocommercial te produceren bij deze campagne, inclusief aanvullende online en social middelen.

 

In de campagne tonen we herkenbare ochtendsituaties met gewone mensen. Zij worden in hun dagelijkse mobiliteit geholpen door de verschillende ANWB-producten zoals de Wegenwacht, Parkeren app en Onderweg app. Zo wordt het voor iedereen een ‘Goedemorgen’. Op Facebook helpen we mensen om er een goede morgen van te maken via een videoserie met tips & tricks.

 

De campagneperiode loopt nog. De eerste Facebook tips & tricks video is tot nu toe meer dan 700.000 keer bekeken en heeft meer dan 1900 likes ontvangen.

Volgende case
Bol.com - Goedmaker Loterij