Juni 2018
ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB
Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie Fijne Vakantie
De opdracht

De ANWB wil de meest geliefde reisgenoot van Nederland zijn. Laat met deze campagne de rol van ANWB zien. Leg de focus op hoe wij dingen doen: helpen en een bindende factor bij alle facetten van zorgeloos en met plezier onderweg kunnen zijn.

Waar je deze zomer ook naartoe op vakantie gaat, de ANWB helpt je op weg. Die boodschap staat centraal in de nieuwe merkcampagne van de ANWB. In de campagne toont de ANWB herkenbare situaties van verschillende mensen die met vakantie zijn. Zij worden tijdens hun vakantie geholpen door de ANWB met bijvoorbeeld de ANWB Vakantiehulp App, Wegenwacht®, de ANWB Visa Card en de doorlopende reisverzekering. Zo wordt het (toch nog) voor iedereen een ‘Fijne vakantie!

Volgende case
EyeWish - Make-up tips voor brildragers