Oktober 2021
ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB
75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar 75 jaar
Their challenge

Al 75 jaar biedt de Wegenwacht een helpende hand aan alle pechgevallen langs de weg. En dat moet gevierd worden. Aan ons de opdracht om een format te bedenken voor zowel leden als niet-leden waarin we laten zien dat de ANWB al 75-jaar hulpvragen oplost. Want met de ANWB Wegenwacht is hulp altijd dichtbij.

Our Challenge

De ANWB viert door te helpen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar bijzondere wensen. We stuurden een oproep uit met de vraag of mensen een videoboodschap konden insturen. Eén van de wensen kwam van Jakobien. Zij vroeg of wij haar tante Nelly met haar oude Volvo konden verrassen. De auto had namelijk accuproblemen. Van de Volvo wil Nelly absoluut nog niet af. Deze is namelijk nog van haar vader geweest en is vanzelfsprekend heel belangrijk voor haar. Aan ons de vraag of wij haar steun en toeverlaat eens een flinke opknapbeurt konden geven. Ons antwoord? Maar natuurlijk!

Het resultaat

Een nieuwe laklaag, nieuwe velgen, een druppellader, een achteruitrijcamera, een dodehoekspiegel en ga zo maar door. Maar het belangrijkste… Een hele grote glimlach op het gezicht van Nelly! Door de hulp van de ANWB kan Nelly weer veilig de weg op. Wat ons betreft dus DIK geslaagd!

Benieuwd naar die grote glimlach? Check dan hieronder snel de video!

Volgende case
NRC - Podcasts