Juli 2020
Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon Aegon
Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde Van Onschatbare Waarde
De opdracht

Zorg dat je je verzekeringen goed regelt, is de boodschap dat Aegon met deze eerste video wilt uit dragen. Als je vóóraf je verzekeringen niet goed regelt (geboorte, verhuizing, vakantie, etc.), sta je later mogelijk voor vervelende verrassingen. Voor deze serie zijn wij opzoek gegaan naar mensen met een unieke, uit de hand gelopen verzameling. Weten zij wat voor waarde ze in huis hebben? En is deze wel goed verzekerd?

In de eerste aflevering van de serie ‘Van Onschatbare Waarde’ ontmoeten we Liesbeth. Wat begon met een allereerste Barbie dat zij van haar moeder had gekregen, is uitgelopen op een schuur vol Barbies uit alle jaartallen. Barbie expert Paul Bouman bezoekt Liesbeth om haar gehele collectie op waarde te schatten. Wat zullen haar Barbies waard zijn?

Volgende case
Bol.com - Goedmaker Trampoline