Augustus 2021
AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON AEGON
de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers de Vooruitdenkers
De Opdracht

In de Vooruitdenkers maken we twee inspirerende portretten van Nederlanders die door vooruit te hebben gedacht hun dromen hebben kunnen verwezenlijken.  

Video #1

Lianne en haar vriend Chalong besloten vorig jaar te beginnen aan een kindje. Bij de eerste echo bleek er niet één kloppend hartje te zijn, maar drie! Zie onderstaande video om erachter te komen hoe de gezinsuitbreiding van invloed was op hun zoektocht naar een grotere woning. 

Video #2

Ludo is sinds jongs af aan al helemaal weg van Lego. Vanaf zijn 19e is hij begonnen met het verzamelen van ‘het speelgoed’. Zijn huidige zolder staat zo vol met Lego, dat Ludo heeft besloten om groter te gaan wonen. Zie in onderstaande video hoe hij dat gaat aanpakken.

Volgende case
Spa - Pure Plaatjes