Op 12 en 13 juni worden dé prijzen voor al het beste op social media weer uitgereikt en Yune is genomineerd voor twee awards. Tijdens deze zesde editie van The Best Social Awards worden de meest creatieve, grappige en innovatieve makers en hun content beloond met de belangrijkste social media prijzen van Nederland.

Beste inhaker | Jumbo
Voor Jumbo haakten we in op het meest beroemde ei ter wereld (@world_record_egg) en verkochten we de meeste gelikete foto van Instagram gewoon in de winkel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De sensatie van het jaar is nu al verkrijgbaar bij Jumbo! Vanaf vandaag in iedere supermarkt te koop: de @world_record_egg

Een bericht gedeeld door Jumbo (@jumbo) op

Beste webcare | Bol.com
Na een foutje van Bol.com kreeg Milo zijn verjaardagscadeau niet. Daarom besloot Bol.com om een nieuw feestje voor Milo te organiseren waar uiteindelijk ook een grote verrassing op hem wachtte. We werkten samen met Made for Digital aan deze Goedmaker. Bekijk ‘m hieronder.

Bol.com | Goedmaker from Yune websites on Vimeo.

De uitreiking vindt dus over anderhalve maand plaats. Dus… stemmen, hè!

About Puck Roest

Puck Roest (1991) studeerde van 2009 tot 2013 aan de School van Journalistiek in Utrecht waarbij ze stage liep bij het NOS journaal en Dagblad Metro. In 2017 rondde ze de master Mediapsychologie af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In juli 2017 ging ze aan de slag als Social Media Manager bij Yune. Momenteel is ze werkzaam als Head of Social.