Medior Social Creative


Je werkt sinds een paar jaar als creative bij een reclame- of social contentbureau. Je bent inmiddels te ervaren om nog langer junior te zijn, maar hebt ook nog niet de jarenlange ervaring om senior te zijn. Dan zou jij weleens de perfecte match kunnen zijn met Yune.

Wie wij zijn

Yune is een social en contentagency, met een voorliefde voor videocontent. We geloven dat goede content creatief moet zijn en daar leveren we ook graag bewijs voor. Daarom combineren we bij Yune onze creativiteit met (gedrags)wetenschap om tot de beste campagnes te komen.

Met maar liefst 45 contentmakers werken we elke dag voor merken als Jumbo, bol.com, Nespresso, ANWB, Rituals, Zilveren Kruis, Prime Video en ING.

Wellicht ken je ons bekroonde werk, zoals de bol.com Goedmaker of de YouTube-serie Koken en Knoeien. Of zag je ons werk voorbijkomen op de social kanalen van Jumbo en NS. Of de tv-commercials en online video’s voor ANWB, en de Prime Video series Donnie Speciaal en Comedy Club.

Yune is onderdeel van MBCS, de creatieve tak van het internationale IPG Mediabrands. We delen ons kantoor met zo’n 300 collega’s van bureaus als Initiative, UM en Reprise.

Wie wij zoeken

Wij zoeken een digital native creative, wiens hart sneller gaat kloppen van social en video content. Je blinkt uit in visueel omschreven concepten of geniale woordkunst; je bent in basis conceptdenker, art director of copywriter. Je hebt al enkele jaren bureauervaring en wilt de beste worden, maar weet ook dat je nog wat meters te maken hebt.

Wat wij verwachten
  • Wat ons betreft heb je geen diploma nodig. Je werk- en denkniveau is HBO en dat blijkt uit motivatiemail en je meegestuurde portfolio(link).
  • Als je dit werk leuk vindt, kom je ’s morgens niet altijd als laatste binnen en ga je niet elke dag als eerste naar huis.
Wat wij bieden
  • Een jaarsalaris van 100.000 euro willen we allemaal wel. Maar gezien je werkervaring en groeimogelijkheden denken we eerder aan de helft. En dat is dan inclusief vakantiegeld en de bonus voor een 40-urige werkweek 😉
  • Je krijgt de leukste collega’s van Amsterdam Zuid, die je het best leert kennen tijdens de wekelijkse borrels of de maandelijkse inspiratiesessies.
  • Je krijgt een reis- en telefoonkostenvergoeding én een pensioenregeling.
  • Je portfolio krijgt een flinke boost door het werk dat je bij ons kunt realiseren.
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen.
  • Een leuke werkplek in Amsterdam Zuid.
Interesse?

Mail dan jouw portfolio, motivatie en CV naar Tibor van Ginkel: tibor.van.ginkel@yune.nl