Junior Editor


Je hebt een talent om de mooiste en grappigste verhalen te vertalen in beeld en geluid. En je doet dit met energie en plezier. Je bent niet bang om creatieve oplossingen te zoeken voor de uitdagingen die op je pad komen. Ook begrijp je social media, de korte aandachtspanne van de kijker en de humoristische toon die aangeslagen moet worden op Instagram en TikTok. Herken je jezelf hierin? Kom dan bij ons werken als junior editor!

Dit ga je doen
Als junior editor werk je samen met verschillende creatieve specialisten binnen Yune. Je ontwikkelt je storytelling skills én verruimt je blik omdat je werkt aan opdrachten voor diverse grote klanten. Social campagnes, activaties, korte social posts en YouTube-formats; alles komt voorbij. De ene keer ben je een paar weken aan het werk op een project met meerdere deliverables, de andere keer maak je een vlotte Instagram Story of grappige TikTok.

Yune
Yune is een contentbureau in Amsterdam waar wetenschap en creativiteit samensmelten tot eersteklas verhalen. Gedragswetenschap is de drijfveer van elk concept, elke video en elke post. Onze content gaat voor de highscore: de maximaal mogelijke impact bij livegang. We werken voor toonaangevende klanten als ANWB, bol.com, SPA, Nespresso, NS, Zilveren Kruis en Jumbo en doen dat – als het even kan – met een overdosis lol.

 

Onze checklist 

HBO of MBO werk- en denkniveau

Voldoende ervaring met Adobe Premiere Pro en kan overweg met After Effects

Ervaring in color grading en audio-nabewerking

Minimaal 1 jaar werkervaring

Zelfstandig maar ook een echte teamplayer

Sterke social edits zijn jouw kracht

 

Jouw checklist 

Uitdagende projecten voor grote klanten

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Ervaring opdoen bij een no-nonsens Amsterdams bureau

Een MacBook om op te werken

 

Jouw bonus-checklist 

In-house bar op steenworp afstand

Warme landing en thuiswerkmogelijkheden

Fatsoenlijke werk-privébalans

Huiselijke sfeer binnen internationaal netwerk

 

Match made in digital heaven?

Mail jouw motivatie, portfolio en CV naar Isa Jonkers (i.jonkers@yune.nl).