Digital Designer


Tover jij ruwe ideeën om tot visuele meesterwerken en is pixelperfect je middle name? Dan dagen wij jou uit om bij Yune je portfolio naar een (liefst nóg) hoger plan te tillen. Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een Digital Designer.

Als generalist op het gebied van (digital) design met een paar jaar werkervaring in je achterzak (en wellicht een kunstacademie achtergrond) werk je aan projecten van social (re)branding, art directie tbv animatie filmpjes tot meer straight forward always on content. De Adobe-pakketten kennen voor jou geen geheimen en je weet vaak als eerste de nieuwe trucs toe te passen. Je kan met enthousiasme ons en onze klanten overtuigen van je designkeuzes En je blijft altijd nieuwsgierig naar wat er nu speelt in de huidige art-en designtrends. Heb je basis skills animeren dan is dat mooi meegenomen en sowieso is een goede muzieksmaak een must!

Yune is een contentmarketing bureau voor social content en digitale campagnes. En we kunnen jouw talent goed gebruiken voor in het oog springend werk voor merken als Jumbo, Nespresso, ANWB, Mora, ING, Nestlé, Spa, bol.com, Stabilo, Lieffmans, Babyborn en Duvel.

Onze checklist

✓ max 5 jaar ervaring

✓ Liefde voor branding en typografie

✓ Know-how van Photoshop, Illustrator en InDesign

✓ Ervaring met After Effects en 3D-design is mooi meegenomen

✓ Niet vies van vernieuwing

Jouw checklist

✓ Portfoliowaardige projecten voor eersterangs klanten

✓ Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

✓ Salaris & arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt

Jouw bonus-checklist

✓ In-house bar en airfryer op steenworp afstand

✓ Warme landing en thuiswerkmogelijkheden

✓ Fatsoenlijke werk-privébalans

✓ Huiselijke sfeer binnen gigantisch netwerk

Match made in digital heaven?

Mail je portfolio (inclusief jouw grootste trots), motivatie en cv naar Roel Hei (r.hei@yune.nl).