Juni 2022
ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB ANWB
ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie ANWB Vakantie
Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Een goede voorbereiding! Want dat is het halve werk voor een onbezorgde vakantie. Met ANWB regel je jouw vakantie van A tot Z, zodat je zonder zorgen vakantie viert. Dat is toch lekker, of niet dan? Van inspiratie voor de mooiste stedentrips en stranden van Europa tot praktische tips zoals een milieusticker, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En gebeurt er toch iets onverwachts? Dan staat de ANWB voor je klaar.

Wij zijn er voor je

Voor ANWB maakten we in samenwerking met Fitzroy een TVC om het product ANWB Vakantie te promoten. Met als boodschap: wat er ook gebeurt, waar je ook bent… wij zijn er voor je. Zelfs als je na een nachtje wildkamperen erachter komt dat je toch beter een campingplek had kunnen boeken. Gelukkig is dat met een belletje naar ANWB zo gepiept en kan je de volgende nacht genieten van een luxe safaritent op een camping.

Ook op social media

Naast de TVC maakten we diverse cut downs van twintig seconden die op social media gepromoot werden. In alle uitingen wordt één ding duidelijk: ANWB is er voor jou als je op vakantie gaat. Met de mooiste campings tot je reisverzekering én hulp onderweg.

Volgende case
GAMMA - Tuinweken