De temperatuur steeg afgelopen week in Nederland. Op verschillende scholen en kantoren werd er een tropenrooster ingevoerd, mensen zochten massaal verkoeling in nabij gelegen water en het Nationaal Hitteplan werd geactiveerd. Wij haakten voor verschillende klanten in op deze tropische temperaturen. We hebben de heetste voor je op een rij gezet.

ANWB

Bij ANWB houden ze het hoofd koel en helpen ze je – zelfs tijdens een hittegolf – weer snel op weg. We koppelden de inhaker aan de pechhulp van de Wegenwacht want op hete dagen zetten ze extra Wegenwachten in om zo hun klanten goed te kunnen bedienen. Want dankzij ANWB is de beste hulp altijd dichtbij. Ruim 3,7 duizend mensen liketen de post, hij werd 176 keer gedeeld en ontving 233 reacties. Cool!

SNS

Ook bij SNS denken ze mee met hun klanten. Aangezien we afgelopen week te maken hadden met een gemiddelde UV-index van 8, gaf de bank een gratis tip aan haar volgers. De post bereikte ruim 335.000 mensen, kreeg 150 likes en reacties en werd 24 keer gedeeld.

Mora

Tijdens de hitte zocht cabaretier Jochem Myjer verkoeling in het koelschap. En hij koos niet zomaar een plek, maar belandde direct naast de heerlijke snacks van Mora. Wij konden het natuurlijk niet laten en gaven Myjer een toepasselijke zwembroek. We lachen de ballen uit onze broek! Het organische bericht werd 548 geliket, ontving 93 reacties en werd 24 keer gedeeld.

De Hypotheker

Lange dagen en veel zon betekent katsjing! Bij De Hypotheker kun je checken hoeveel je afgelopen week had kunnen verdienen. Zonder er iets voor te hoeven doen. 💸

Mocht er deze zomer een ware hittegolf zijn, dan hebben wij nog veel meer inhakers paraat staan voor onze klanten. Want ja, daar loop je warm voor!

About Puck Roest

Puck Roest (1991) studeerde van 2009 tot 2013 aan de School van Journalistiek in Utrecht waarbij ze stage liep bij het NOS journaal en Dagblad Metro. In 2017 rondde ze de master Mediapsychologie af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In juli 2017 ging ze aan de slag als Social Media Manager bij Yune. Momenteel is ze werkzaam als Head of Social.