Wat hebben onbevreesde sporters, mini girl bosses en gevaarlijke food combos met elkaar gemeen? Dat ze allemaal een rol spelen in de allertofste video’s van deze week, natuurlijk! Ga er lekker voor zitten en check ze snel.

Sportende strijders

Prepare for the worst. Want de Spelen in de winter? Die zijn veel angstaanjagender dan die in de zomer, vindt de BBC. Skiërs, skaters en bobsleeërs staan in deze kunstzinnige animatie oog in oog met hun grootste vijanden. Game on.

New Kid on the Block

Tijdens zo’n bloedstollende competitie kun je af en toe wel een glaasje fris gebruiken. En een drankje voor volwassenen laat je natuurlijk pitchen door… een kind! Deze kleine girl boss vertelt je met de overtuigingskracht en het zelfvertrouwen van een senior verkoper waarom deze fruitcreatie écht iets voor jou is.

A Web of Fries

Taco’s en friet, de perfecte food combo. Maar waarom staat-ie dan nog niet op de menukaart bij Taco Bell? Omdat er iemand is die niet wil dat je deze heerlijke Mexican spiced delicatesse met warme kaassaus eet! De hoofdpersoon in deze trailer neemt er geen genoegen mee en zoekt de zaak tot op de bodem van je sausbakje uit. To be continued.

Seize the Awkward

Of het nu tijdens een bezoekje aan het urinoir is, als je een blauwtje loopt of als je geen gespreksstof meer hebt: met awkward situaties hebben we allemaal weleens te maken. De oplossing? Vraag naar iemands mentale gezondheid. Of het de situatie minder ongemakkelijk maakt weten we niet zeker, maar het is in ieder geval een originele eye-opener.

Deel dit artikel

About Yune Creative Content Company