De tofste video’s van deze week zijn niet alleen tof, maar ook nog eens leerzaam. Altijd al meer willen weten over de geschiedenis van daten, een innovatieve zwangerschapstest en de meest open stad van de wereld? Je ziet het in de Automatiek!

The Invention of Together

Tinder een simpele datingapp? Dacht het niet. In deze creatieve video laat het bedrijf zien dat de app mensen écht laat samenkomen. Wij swipen naar rechts!

The Pee Ad

Bij IKEA vind je alles: meubilair, woonaccessoires, eten, drinken en… een zwangerschapstest? Ja, echt! Maar niet zoals we hem allemaal kennen. Voor deze test plas je namelijk op een papieren advertentie. En is hij positief? Dan krijg je gelijk een leuke korting babybedjes. Score!

Lovers, haters and hesitators…

…wie je ook bent: in Stockholm is iedereen welkom. Genoeg reden om eens een bezoekje te brengen aan deze open-minded stad!

Vinnie Duur ft. Kenny Kieke

Vincent Optiek is een kleine onderneming, maar kan zich wat betreft creatieve posts meten aan de grote jongens uit het vak. Deze keer pakt Vincent het nóg iets groter aan. Zijn alter ego Vinnie Duur zingt samen met Kenny Kieke de sterren van de hemel over hun lopende uitverkoop. Tijd voor een carrièreswitch?

Deel dit artikel

About Yune Creative Content Company