Het is vrijdag! Het weekend staat dus voor de deur, maar zoals je van ons kunt verwachten is het eerst tijd voor de Automatiek. Geniet mee van Hollandse nuchterheid, Amerikaanse gekte en een vette oppepper.

Doe maar normaal…

dan doe je al gek genoeg, vindt Hollandsnieuwe. Want, en dat is eerlijk van ze, onbeperkte data en de allernieuwste telefoon kunnen ze je gewoon niet bieden. Maar laat dat nu net hun kracht zijn! Want als je gewoon wat vaker in het echt chat, dan hoef je ook niet een overdreven grote bundel. Zie je ook nog eens wat van de wereld om je heen.

‘Snacken’ naar een oppepper

Niets zo lekker als snack tijdens een avondje stappen. Maar is jouw energie ook ineens op als je een vette hap naar binnen hebt geschoven? Niet als het aan FEBO ligt. Hun limited edition ADE-bitterbal bevat namelijk cafeïne! Kun je daarna weer doorknallen op het volgende feestje.

Er hangt iets aan je auto… 

Huh, wat gebeurt hier? Volkswagen probeert echt alles om zoveel mogelijk passagiers te vervoeren. Gelukkig heeft hun nieuwe Tiguan Allspace een derde zitrij mét een dak boven je hoofd. Geen overbodige luxe, toch?

Whopper Jr. of high school junior?

Een interessant sociaal experiment van een onverwachte bron: Burger King. De keten scoort net als vorige week punten. Dit keer met een test die moet uitwijzen of mensen eerder in actie komen voor een middelbare scholier die gepest wordt of voor hun Whopper die ‘in elkaar geslagen’ is. Wat blijkt? Bijna iedereen gaat terug naar de kassa om over zijn burger te klagen, terwijl maar een klein gedeelte de scholier te hulp schiet. Shocking!

They see me rollin’

Een BMW is zo fijn, je wilt gewoon nooit meer stoppen met rijden. Letterlijk. Zelfs een romantische strandwandeling tijdens zonsondergang krijgt deze man niet uit zijn geliefde auto. Ongemakkelijk!

Deel dit artikel

About Yune Creative Content Company