Met bekroningen in de categorie Beste Video en Beste Uitlegvideo was Yune gisteravond twee keer winnaar tijdens de jaarlijkse Grand Prix Content Marketing. Het was voor het derde jaar op rij dat Yune de beste video afleverde.

In de categorie Beste Video won Yune met de inzending Stabilo 1 april. In 2014 was het eveneens Stabilo, en in 2015 Dr. Oetker waarvoor Yune de Beste Video-bekroning won. De Stabilo 1 april video kwam volgens de jury als winnaar uit de bus vanwege “effectieve video die naadloos aansluit op Facebook, YouTube e.d. en daarmee aansluit op de doelgroep. Goede lijn neergezet die hoge engagement bewerkstelligt. De jury was onder de indruk van de resultaten”. De video ging op 1 april dit jaar viraal op Facebook en werd 800 keer gedeeld en 5.600 keer geliked.

In de categorie Beste uitlegvideo won Yune met de serie van maar liefst 50 klus animatievideo’s voor Praxis op Youtube. Het juryrapport zei hierover: “Strategie en vorm erg goed. Duidelijke content met constante kwaliteit. Je blijft klussen!”. De klusvideo’s zijn te vinden in een speciale afspeellijst op Youtube.

Er werden dit jaar bijna 190 cases ingezonden door bedrijven en bureaus in de Benelux, een absoluut record. Hiermee is duidelijk geworden dat contentmarketing leeft en zich razendsnel ontwikkelt.

About Yune Creative Content Company