⚡️ Deze vacature plaatsen we namens ons IPG-zusje Super Digital. ⚡️

We liken wat af op Facebook, Instagram en YouTube. Of dat nou berichten van vrienden zijn of van (inter)nationale merken. Tegenwoordig speelt een groot deel van ons leven zich af op social media. Bij Super Digital zitten we hierop. Voor ons Social Advertising team zoeken we nu een nieuwe Social Advertising Consultant. Adem jij social en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het goede adres. 

Even voorstellen

Wij zijn Super Digital. Een team van 35 specialisten op het gebied van Data en Analytics, Online Video, Display, Mobile, Social Advertising en Search. Met elkaar adviseren we onze klanten over de inzet van digitale toepassingen waarmee hun merk of bedrijf gezien kan worden. Onze klanten zijn bijvoorbeeld Nestlé, SPA, SNS, Coca-Cola, Jumbo en Bloemenbureau Holland. Super Digital is onderdeel van het internationale IPG Mediabrands, waar ook de labels Yune, UM Studio’s en Initiative onder vallen. We zijn gevestigd in Amsterdam-Zuid, op loopafstand van het station en meerdere fijne koffiebars en cafés.

Over de functie

We zoeken een enthousiaste, analytische en doortastende Social Advertising Consultant. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de social advertising en strategie van onze klanten. Samen met je collega’s waarborg je de kwaliteit en bedenk je creatieve, innovatieve oplossingen voor de merken waarvoor je werkt. Ook heb je veel contact met onze partners Facebook, Twitter, Linkedin en Snapchat, om zo voor onze klanten optimaal gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen op social gebied.

Ervaringen van collega’s

“Bij Super Digital krijg je de kans om geweldige innovatieve strategieën tot leven te brengen en zo de zichtbaarheid van je klanten naar een hoger niveau te tillen.
Een gave uitdaging die ervoor zorgt dat elke dag anders is.” 

Luuk Schopenhouer, Social Advertising Consultant

Wat we van je vragen…

  • 2/3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Meer mag natuurlijk ook.
  • Met collega’s spar jij graag om tot de beste strategieën te komen voor onze klanten.
  • Jij denkt graag out of the box, om zo een vernieuwende campagne te bedenken voor je klanten.
  • Jij kunt goed bewegen in een veranderende, dynamische werkomgeving en ziet overal uitdagingen in.

Wat we je bieden….

  • Elke dag werken voor nationale en internationale topmerken.
  • De kans om door te groeien in onze organisatie en opgeleid te worden op het gebied van digitale media en advertising-technologie.
  • Een bedrijfskantine genaamd ‘De Huiskamer’, voorzien van openhaard, pooltafel en bar.
  • Wekelijks een gezellige borrel met de leukste collega’s van Nederland.
  • Een mooi salaris dat past bij jouw ervaring en leeftijd.

Klinkt dit als iets voor jou? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar Orban Buller.