In december werden we bedolven onder een stortvloed van kerstcampagnes. De één adembenemend en creatief, de ander hysterisch en een tikkeltje fout. Maar hé, het is kerst en dan kan dat allemaal. Dus trek je kersttrui aan, warm de glühwein op en check hier een (kleine) selectie van de leukste kerstcampagnes. Fijne feestdagen!

Have a very merry stock-standard Christmas!

First things first. Want cheesy commercials die voor 99 procent uit stockbeelden bestaan? Dat kan echt niet meer. Trek volgend jaar eens een potje creativiteit open!

Kerststress?

Media Markt Duitsland doet het qua originaliteit een stuk beter. Levert de perfecte kerst jou ook altijd weer stress op? Neem dan een voorbeeld aan deze kabouters. In deze foute video nemen ze het er goed van!

Haters gonna love

Over fout gesproken. Tele2 komt met een over the top kerstcampagne waarin ze streven naar een wereld zonder internethaat. Een mooie kerstgedachte!

Ho Ho Ho: The Sequel

Ken je die commercial van M&M’s uit 1996 nog? Die waarin Santa Claus flauwvalt? En zit jij ook alweer 21 jaar te wachten hoe dit spannende verhaal afloopt? Dan hebben we goed nieuws voor je: de sequel is ein-de-lijk daar. En die stelt niet teleur!

A Wonderful World

En als afsluiting een cadeautip van HP: een mooi kerstcadeau hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het enige wat je nodig hebt is een balkon, marionetten, sneeuw… en misschien behulpzame buren. Merry Christmas!

Deel dit artikel

About Yune Creative Content Company