De voorbereidingen voor de feestdagen zijn in volle gang. In de beste video’s van deze week worden daarom nog flink wat imago’s opgepoetst. Ga er lekker voor zitten en check ze hier!

Ode aan de geitenwollen sok

Yes! Duurzame energie is echt niet meer suf. Dus zet groene-energieleverancier Vandebron zijn beste beentje voor om die andere duurzame held te promoten: de geitenwollen sok. Op naar een nieuw imago!

Silently safe

Niet zo handig, dat Facebook je video automatisch zonder geluid afspeelt. Maar SimpliSafe heeft de oplossing. Stomme films zijn namelijk het perfecte format voor een alarmsysteem dat claimt niet old fashioned te zijn. Slim!

I’m driving home for Christmas…

en dat was nog nooit zo leuk met deze trein! De Finse spoorwegen haken in op het succes van escape rooms met de langste én enige bewegende escape room ter wereld. En die is ook nog een geïnspireerd op de film Murder on the Orient Express. Dubbel succes!

SelfBaked of HoneyBaked?

Heb je vorig jaar met je home cooked kerstdiner geen punten gescoord bij je familie? Verbeter je reputatie en schuif gewoon een kant-en-klare maaltijd in de oven! Dan kan er (bijna) niets mis gaan.

Deel dit artikel

About Yune Creative Content Company