De feestdagen staan voor de deur! De eerste kersthits worden voorzichtig (of niet zo voorzichtig) gedraaid en bij de echte fanatiekelingen staat de kerstboom al te schitteren in de woonkamer. Ook in de tofste advertenties van afgelopen week kunnen we al een beetje van de kerstsfeer proeven. Check ze snel!

Dankjewel Sinterklaasje

Voordat we aan alle kerststress beginnen is het tijd voor een kleine throwback. Deze keer naar een paar dagen geleden, toen alle ogen nog gericht waren op die andere bebaarde man. Met een heerlijk typische video haakt Centraal Beheer in op het Sinterklaasfeest, dat je misschien beter niet op de kinderboerderij kunt vieren.

Even op de kleintjes letten

Met de feestdagen geven we weer tonnen uit aan cadeaus. Maar… we moeten onze reputatie als zuinige Nederlanders wel hoog houden! Gelukkig is er nu een minder zweterige manier om geld te sparen.

#buildsomethingbetter

Ook aan een cadeautje voor de allerkleinsten is gedacht. Je kids kunnen al hun creativiteit kwijt in het bouwen van deze inspirerende muur. Maar eerlijk? Zelfs kinderen vinden dit idee behoorlijk belachelijk.

To the rescue

En zeg je ‘feestdagen’? Dan zeg je natuurlijk ‘goede doelen met hartverscheurende filmpjes’. Maar deze Britse dierenorganisatie kiest eens niet voor de standaardbeelden. Deze pluchen knuffel is de perfecte metafoor voor het leed van verwaarloosde dieren. Tof!

Deel dit artikel

About Yune Creative Content Company